dinsdag, 30. april 2019, Cultuurcentrum De Herbakker, Jacques Vermeire: Van 7 tot 77 (Nieuwe Zaalshow)

Uit 30. april 2019 - 20:30 Tot 23:30

Cultuurcentrum De Herbakker

Cultuurcentrum De Herbakker
BelgiumEekloPastoor De Nevestraat 109900
Toon kaart
5 Aanwezigen
Beschrijving van de gebeurtenis
Nieuwe zaalshow: Jacques Vermeire & Ruben Van Gucht

DE JONGE GOD & DE OUDE ROT
Dertig jaar, een slordige tweeduizend voorstellingen en pak-weg één miljoen bezoekers nà Zaalshow I, kondigt Jacques Vermeire zijn zevende zaalshow aan: Van 7 tot 77.
In Van 7 tot 77 luidt de oude rot van de volkscomedy een terugkeer in naar de typetjes én tegelijk neemt hij een wissel op een vrolijke toekomst met jonge god Ruben Van Gucht. Want…

Na zijn overrompelend succesvolle comeback met 5 voor 12 (2012) steekt Jacques Vermeire nog een sportief tandje bij en speelt hij met Ruben Van Gucht zijn jongste joker uit.

Ruben (31) van zijn kant imiteert de legendarische typetjes van Jacques al van in z’n kindertijd. Jeanke De Visser op familiefeesten. Mon Peeters op bivak. Zelfs Fonske Verzele op z’n eigen trouwpartij.
Jacques (66), notoir sportliefhebber, volgt Ruben al jaren op de voet. Is zowaar het 30ste verjaardagsgeschenk van Radio 2 aan Ruben en wijdt hem in in de wereld van FC De Kampioenen.

Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht versmelten hun wederzijdse respect en sympathie nu tot een avondvullend lachsalvo, getiteld Van 7 tot 77. De sportieve reporter vuurt de man van duizend-en-één smoelen aan tot zijn weergaloze core-business: hilarische typetjes. Het is nu al uitkijken naar nieuwkomers als kaasmeester Jean Van Tricht en Nonkel Geubels.

Want…


Laat meer zien
Het Kuifje van de Vlaamse media presenteert
de Kapitein Haddock van de volkscomedy
voor een publiek Van 7 tot 77.

Jacques Vermeire: Van 7 tot 77 (Nieuwe Zaalshow), Cultuurcentrum De Herbakker evenement

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu