vrijdag, 04. oktober 2019, VIA Don Bosco, Slotreceptie Mondiale Meeting VIA Don Bosco

Beschrijving van de gebeurtenis
Van 30 september tot 4 oktober organiseert VIA Don Bosco een mondiale onderwijsconferentie met partners uit 4 continenten. Gedurende 4 dagen gaan vertegenwoordigers van onze onderwijsinstellingen en tewerkstellingsbureau's met elkaar in gesprek over de uitdagingen waarmee zij dagelijks geconfronteerd worden. 
Alles op de agenda staat uiteraard in het teken van SDG 4 - Kwalitatief onderwijs. Daar binnen worden diverse thema's aangekaart: het recht op onderwijs, de toegang tot onderwijs, promotie van gendergelijkheid, greening TVET, het oprichten van schoolondernemingen, financiële duurzaamheid, fondsenwerven, samenwerking met de private sector, opleiden naar ondernemerschap, ... 
Op vrijdagnamiddag koppelen wij graag enkele van de belangrijkste conclusies terug naar de sectoren onderwijs en ontwikkelingssamenwerking. Op de campus van onze school te Sint-Pieters-Woluwe nodigen wij alle actoren van  beide sectoren uit op een slotreceptie. We starten met een inhoudelijke introductie, waarna er tijd is om kennis te maken met de partner van de 11 partnerlanden van VIA Don Bosco. 

Slotreceptie Mondiale Meeting VIA Don Bosco, VIA Don Bosco evenement

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu