zaterdag, 07. september 2019, SoulHorses vzw, Sjamanisme, iets voor jou?

Uit 07. september 2019 - 9:30 Tot 17:00

SoulHorses vzw

Toon kaart
0 Aanwezigen
Beschrijving van de gebeurtenis
Ook nieuwsgierig of Sjamanisme iets kan toevoegen aan jouw leven? Wil je leren *** jij je eigen chakra’s kan schoonmaken? *** je met een andere blik naar een situatie kan kijken? En daarmee meer de regie over je eigen leven houd?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou.
Tijdens deze dag maak je kennis met de oude tradities van de Q’ero uit Peru. Leer *** jij de chakra’s van anderen én jezelf schoon kan maken van zware energie. Leer én ervaar *** je de 4 staten van perceptie kan toepassen in je dagelijkse leven. Ervaar de kracht van je intentie. En leer de natuur te gebruiken als spiegel voor een situatie en/of je dagelijkse leven.
Een dag vol energetisch werk, van ervaren, voelen en gewoon doen.
De trainster
Daniëlle Davidse is opgeleid in de lijn van The Four Winds opgericht door Alberto Villoldo en het Inka Pad onderwezen door Juan en Ivan Nuñez del Prado.
En heeft als missie om het Peruaanse Sjamanisme (de kennis van de energetische wereld en healingstechnieken) voor iedereen toegankelijk en toepasbaar te maken in het dagelijkse leven.
Ze doet dit op een rustige liefdevolle manier in individuele sessies en groepstrainingen, waarbij integriteit en empowerment centraal staan.
Praktisch
Zaterdag 7 september 2019
09.30 – 10:00 welkom en ontvangst
10:00 – ca 17:00 training
Minimaal aantal deelnemers is 4 en het maximale aantal deelnemers is 8. Dit om iedereen voldoende persoonlijke aandacht te kunnen geven.
Lunch, versnaperingn en drinken zijn inbegrepen in de prijs. Bij dieet wensen, dit zo spoedig mogelijk via de mail laten weten.
Wat neem je mee?

Laat meer zien
*  Comfortabele kleding, toegepast op het weer, daar een deel van de oefeningen ook buiten plaats vindt (ook bij regen).
*  Een steen, eentje die jou aanspreekt. Dit mag een gevonden, gekregen of gekochte steen zijn.
*  Een schrijfblokje en pen/potlood.
Voor meer informatie
Spirit of the Sun – Daniëlle Davidse – 0472 674 924 – info@spiritofthesun.eu,

Sjamanisme, iets voor jou?, SoulHorses vzw evenement

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu