dinsdag, 17. december 2019, The Hive, Workshop Dashboards maken

Uit 17. december 2019 - 8:30 Tot 11:00

The Hive

Toon kaart
Beschrijving van de gebeurtenis
Met een website of webshop verzamel je elke dag tonnen data. Om het overzicht te bewaren, is een KPI-dashboard heel waardevol: een visuele voorstelling van de belangrijkste data die je online verzamelt. Het voordeel? Je ziet meteen of jouw bedrijfsdoelstellingen worden behaald en waar het eventueel fout loopt. In deze workshop leer je *** en met welke tools je een dashboard kan opstellen, welke data voor jou belangrijk is en *** je de resultaten kan interpreteren en evalueren. Welkom vanaf 8u30 voor ontbijtkoeken, starten doen we om 9u.
Voor wie is deze workshop geschikt?

Marketingmedewerkers
Communicatiemedewerkers

Welke onderwerpen komen er aan bod?

We bepalen welke informatie en data voor jou belangrijk zijn
Google Analytics: doelen instellen, filters en segmenten aanmaken, dashboard opstellen, rapporten versturen en analyseren
Google Datastudio: koppeling met verschillende bronnen, dashboard opzetten, automatisch rapport, analyse
Bespreking andere visualisatietools
Praktijkoefening: we stellen samen een dashboard op voor jou

Meet & greet

Laat meer zien
Heb je specifieke vragen over het CMS waarmee je werkt, overweeg je een uitbreiding aan je website of zit je met een ander digitaal vraagstuk? Na afloop voorzien we een meet & greet waarop we een gesprek inplannen met één van onze specialisten. Stuur gerust jouw concrete vraag al door via lisa@starringjane.com en wij zorgen ervoor dat de juiste persoon voor je klaar staat.
Wie geeft deze workshop?
Lisa Roeyaert werkt bij Starring Jane in het team dat verantwoordelijk is voor digitale activatie. En activeren doet ze! Ze maakt voor onze klanten aangepaste dashboards aan, interpreteert ze en bespreekt de resultaten ervan met onze klanten. Je kan haar alles vragen over geschikte KPI’s en *** jij zelf een dashboard kan opmaken en aanpassen.

Workshop Dashboards maken, The Hive evenement

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu