woensdag, 16. oktober 2019, De Markthallen, Comedy Night @ Herk-de-Stad

Uit 16. oktober 2019 - 20:00 Tot 23:00

De Markthallen

Toon kaart
Beschrijving van de gebeurtenis
De Herkse Middenstandsraad nodigt jullie uit voor een gezellige comedy night op woensdag 16 oktober om 20u in de Markthallen van Herk-de-Stad
Kom genieten van een onbezonnen avond met de LOLBURGERS:Frank Geelen, Tom Melotte, Gery La Boule, Rik Bosmans en Lev Vanorbeek zetten jouw lachspieren gegarandeerd aan het werk.
VOORVERKOOP*: €5,-KASSA: €7,-
*Voorverkoop-tickets online verkrijgbaar en bij onderstaande Herkse handelaars: Poco a Poco - Pralinehuisje Leonidas - Fietsen Gaethofs - Casa Vino - B&F Knaepen-Smets - Drukkerij Vanwing - Grandhara


Frank GEELEN
Frank Geelen kaapte in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs weg op Comedymania, de zoektocht naar comedy-talent in Limburg. Bovendien is Frank is een rasechte frituuruitbater en dat zal je na onze comedy-avond zeker geweten hebben!


Tom MELOTTE
Ook Tom melotte stond mee op het prijzenpodium van de Comedymania 2017. Hij moch met die avond met de derde prijs naar huis.  Tom werd derde op Comedymania 2017. Dit jaar won hij bovendien de Cabarette-ketel, het cabaretfestival van de Westelijke Mijnstreek, gewonnen. Melotte, woonachtig in Hasselt, trad in eigen land al op in voorprogramma’s van verschillende Vlaamse comedians, zijn kracht ligt in de gedichten die hij brengt en begeleidt op zijn ukelele. Wij Vergelijken hem graag met Bart Cannaerts.


Gery La Boule

Laat meer zien
In 2016 stootte Gorik De Bolle door tot de laatste 9 finalisten in de “Radio 2 Humorklas”. Maar ondanks complimenten en aanmoedigingen van de jury, werd de Brusselse beginneling genadeloos naar huis gestuurd… Als ode aan zijn Brusselse roets, hernoemt hij zich tot Géry La Boule! Met zijn typisch Brusselse “zwans” en kromredeneringen krijgt hij de lachers steevast op zijn hand. Ondertussen speelde Géry La Boule al ontelbare open-mics en mocht in zijn eerste jaar zelfs al opwarmen voor ondermeer: Jeron Dewulf, Han Solo, Raf Coppens en Nigel Williams."


Rik BOSMANS
Ook Rik Bosmans mag zich één van de finalisten noemen van ComedyMania 2015. Rik heeft het postuur van Theo Maassen, de moppen van een 16-jarige en is leraar aan een technische school. Rik Bosmans komt uit Opglabbeek en organiseert daar twee maal per jaar een KomedieKafee. Er wordt gefluisterd dat Rik een grote film en muziekliefhebber is.Lev VanorbeekLev is een bouwvakker uit Zepperen. Hij brengt stand-up comedy en doet dat vooral in het plat 'Zeppers'. In 2011 zat hij eveneens in de finale van Comedymania en je kan ook wel kennen van het één-programma "Voor de leeuwen", waarin op zoek gegaan wordt naar een nieuwe generatie humortalent.

Comedy Night @ Herk-de-Stad, De Markthallen evenement

Vind meer interessante evenementen
Krijg event aanbevelingen op basis van uw Facebook-smaak. Snap het nu!Toon me de geschikte evenementen voor mijNiet nu